TaoTronics zračni cvrtnik TT-AF001

79,78 z DDV

TaoTronics zračni cvrtnik TT-AF001

Ni na zalogi

Šifra: TAOGA-TT-AF001 Kategoriji: ,

Opis

Manj olja, bolj zdrava izbira: z malo ali nič olja še vedno ohranite globoko ocvrto hrustljavo teksturo hrane; kombinirana košarica za cvrtje in ponev ločuje hrano v košarici od maščob in olja, ki kapljata po ponvi.

Enakomerno in zmogljivo ogrevanje: vroč zrak kroži okoli hrane za hitrejše kuhanje obrokov zahvaljujoč 1750W močnemu vgrajenemu ventilatorju in 360 ° sistemu za konvekcijo zraka.

Cook Like a Pro: zračni cvrtnik ponuja 11 prednastavljenih menijev z natančnimi nastavitvami časa in nadzorom temperature s pomočjo tehnologije TaoTemp, da zagotovi odlične rezultate za živila, kot so meso, morski sadeži in zelenjava ter vključuje kuharsko knjigo, ki vsebuje 50 priljubljenih receptov.

Postrezite družinske obroke: Velikanska 6-litrska košara za cvrtje zlahka prilega celega piščanca za 3-6 oseb – odlično za večerje; posoda je globoka, da med hrano in grelnimi cevmi ostane dovolj prostora, da se prepreči pregrevanje.

Hitro čiščenje: Odstranite nelepljivo kovinsko košaro za cvrtje s ponve, brez truda sperite in obrišite vodo – ali pa jo preprosto vstavite v pomivalni stroj.

Uporabniku prijazen izklop

Preprosto izvlecite ponev, da med kuhanjem preverite hrano, saj se cvrtnik varnostno ustavi če posode ni v notranjosti in nadaljuje s kuhanjem, ko jo vrnete nazaj.

Varna iz vzdržljiva

Varno kuhajte in jejte z zračnim cvrtnikom TaoTronics, ki je sestavljen iz toplotno odporne lupine vrhunskega PP materiala, kovinske ponve in košare ter vedno hladnega ročaja košare.

Enostavna za čiščenje

Nelepljiva površina košare omogoča enostavno brisanje nereda. Košara je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju, kar je enostavno za čiščenje zasedenih gospodinjstev.

Povezava do spletnega mesta proizvajalca:
https://www.taotronics.com/products/tt-af001-6-quart-air-fryer

Dodatne informacije

Znamka

TAOTRONICS

Rok dobave

Dobavni rok: 14 dni

Garancija

24 mesecev

Mere (Š,V,G)