Mi Robot Mop 2 Lite robotski sesalnik

199,71 z DDV

Mi Robot Mop 2 Lite robotski sesalnik

Ni na zalogi

Šifra: XIAMM-VACUUM-MOP_7 Kategoriji: ,

Opis

  • Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite je nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva in vam pomaga maksimalno očistiti vaš dom ali pisarno.
  • Zahvaljujoč veliki kapaciteti baterije 2600 mAh bo robotski sesalnik svoje delo opravil neverjetno temeljito, zahvaljujoč tankemu ohišju, visokemu le 8,2 cm, Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite pokriva težje dostopna področja in se lahko izogne ​​tudi 20 mm ovire.
  • Ko je baterija izpraznjena, se bo sesalnik samodejno vrnil v osnovno enoto, da se napolni in nadaljuje z delovanjem tam, kjer je prenehal. Sesalna moč 2200Pa omogoča znatno povečanje natančnosti sesanja, ne glede na površino.
  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU pere površine z izjemno natančnostjo, tehnologija zvočnih vibracij pa izboljša učinkovitost brisanja. V kombinaciji z vodo, ki se napaja iz elektronsko krmiljenega rezervoarja, naprava učinkovito in učinkovito čisti tla, vsebuje pa tudi odstranljivo 450 ml visoko zmogljivo vrečko za prah.
  • S priklopom robotskega sesalnika na aplikacijo za pametne telefone Xiaomi Mi Home je mogoče daljinsko upravljati napravo, spremljati potek dela v realnem času, spreminjati načine in nastaviti urnike čiščenja, tudi ko niste doma. Poleg aplikacije Xiaomi Mi Home je Vacuum-Mop 2 Lite združljiv tudi z Google Now in Alexo.
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite s skeniranjem površine ustvari natančen zemljevid okolja, samodejno zazna prostore in načrtuje pot ter tako zagotavlja visoko učinkovitost čiščenja.
  • Vgrajen spodnji ščit zagotavlja zaščito pred poškodbami med sesanjem in čiščenjem. Na voljo so 3 načini: čiščenje, brisanje in mešani način, med delovanjem pa je naprava zelo tiha.
Sesalna moč 2200 PA
Funkcije Sesanje in mokro čiščenje
Teža 3,1kg
Baterija in polnjenje 2600mAh
Najvišja višina prepreke 20mm
Posoda za prah 450ml
Posoda za vodo 270ml
Brezžična povezava WI-Fi, Mi Home app in Android and iOS
Dimenzije 350 x 350 x 81,3 mm
Barva Bela
Garancija 12 mesecev

Spletna stran proizvajalcahttps://www.mi.com/global/product/mi-robot-vacuum-mop-2-lite/

Dodatne informacije

Znamka

Rok dobave

Garancija

Mere (Š,V,G)