Icybox podaljšek 1,9m za dve 220V vtičnici in USB polnilnik 2xUSB-A in 1xUSB-C

42,16 z DDV

Icybox podaljšek 1,9m za dve 220V vtičnici in USB polnilnik 2xUSB-A in 1xUSB-C

Na zalogi

Šifra: ICYNB-POLNILNIK_14 Kategoriji: ,

Opis

S samo eno prosto gospodinjsko vtičnico imate možnost uporabe dveh dodatnih EU 230V vtičnic in pridobite tri dodatne polnilne priključke USB, na primer za polnjenje tablice, pametnega telefona ali pametne ure hkrati z 12 ali 15W.

Dve podolgovati luknji na spodnji strani ohišja omogočata montažo vtičnice kjerkoli vam je všeč, pa naj bo na steni ali na vaši mizi. 1,90 m dolg kabel nudi dovolj prilagodljivosti za pritrditev vtičnice kjerkoli ustreza vašim potrebam.

S stikalom za vklop/izklop lahko vklopite ali izklopite celoten razdelilnik. Ko ni v uporabi, preprosto obrnete izključite razdelilnik in prihranite energijo in denar ter hkrati naredite nekaj dobrega za okolje.
Varnost zagotavlja tudi pretokovna zaščita, vgrajena v stikalo.

IB-MPS2220B-CH je razdelilnik z dvema ozemljenima vtičnicama in tremi integriranimi polnilnimi vrati USB. Dva polnilna priključka USB Type-A zagotavljata moč 5 V/2,4
A in polnilna vrata USB Type-C® so določena za 5 V/3 A. Integrirana pretokovna varovalka odklopi obremenitev, če tok obremenitve trajno preseže 16 amperov.
Pregorelo varovalko prikaže glavno stikalo enote. Ponastavitev se izvede z izklopom in ponovnim vklopom glavnega stikala.

Ključne funkcije:
Dvojna vtičnica z USB polnilnikom
2x USB Type-A s 5V@2,4A
1x USB Type-C s 5V@3A
Zaščitna kontaktna vtičnica za varno uporabo za otroke
Zaščita pred preobremenitvijo z integrirano ponastavljivo varovalko
Silikonske noge za nedrseče stojalo
Prilagodljivost zaradi možnosti stenske montaže

Dodatne informacije

Znamka

Rok dobave

Garancija

Mere (Š,V,G)