Deltahub podloga za miško in tipkovnico 45x80cm

39,71 z DDV

Deltahub podloga za miško in tipkovnico 45x80cm

Ni na zalogi

Šifra: DELMI-DP-L-D Kategoriji: ,

Opis

VISOKO KAKOVOSTNI MATERIALI: Namizna podloga je izdelana iz sintetičnega klobučevine, šivani robovi zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zaščito pred obrabo. Protizdrsno dno ohranja podlogo na mestu.
USTVARJAJTE V OBDOBJU: Medtem ko vaše roke uživajo v prijetnem občutku mizne podloge, se bo vaša računalniška miška premikala z lahkoto in brez trenja ter ustvarila veliko bolj prijeten delovni prostor, kot ste ga vajeni.
POSKRBITE ZA ORGNANIZIRANO IN VZDRŽEVANO MIZO: Ta minimalističen dodatek poskrbi, da je vaša miza v trenutku elegantna in lepo organizirana. Ščiti naprave, hkrati pa ščiti površino, ki jo uporabljate.
ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE: Priporočljivo je redno čiščenje s sesalnikom ali vlažno krpo in barvnim detergentom. Izogibajte se močnemu drgnjenju in uporabi abrazivnih nepolarnih čistil in sredstev na osnovi alkohola.
VELIKOST: Namizna podloga je na voljo v treh velikostih, zasnovanih tako, da se prilegajo ne glede na velikost namestitve: majhna 28×63 cm, srednja 30×90 cm in velika 45×80 cm.

DELTAHUB :Ustvarjanje inovativnih izdelkov za boljšo prihodnost

      

DELTAHUB :Ustvarjanje inovativnih izdelkov za boljšo prihodnost

DeltaHub je mlado evropsko podjetje, ki je navdušeno nad oblikovanjem izdelkov ki vam lajšajo dnevno delo za računalnikom.

Pri nas se oblikovanje ne začne pri estetiki, temveč pri funkcionalnosti.

Kar se je začelo samo kot hobi – in nekaj, v kar naši starši niso verjeli,je zdaj naša zaposlitev s polnim delovnim časom, Carpio pa uporablja na tisoče strank po vsem svetu.

deltahub deltahub2 deltahub3

Popolna kombinacija z vašim Carpiom

Material prijeten na otip se kaže kot idealna osnova in prepriča tako estetsko kot funkcionalno.

Enostavno, minimalistično in učinkovito

Namizna podloga je preprosta rešitev za izboljšanje videza vaše mize. Poskrbi, da imate motivacijo pri vzdrževanju čistoče.

Prijetnejši delovni prostor

Nič ni bolj motečega kot namizna podloga, ki se premika levo in desno, gor in dol….
Zato naša ostane točno tam, kjer jo postavite. Zašiti robovi vam bodo dolgo služili in ščitili pred obrabo.

Dodatne informacije

Znamka

Rok dobave

Garancija

Mere (Š,V,G)