Crucial X6 2TB Portable SSD

258,16 z DDV

Crucial X6 2TB Portable SSD

Na zalogi

Šifra: CRUSD-2TB_X6 Kategoriji: ,

Opis

Prenosni SSD disk Crucial X6

Koliko lahko nosite med konicami prstov? S prenosnim SSD-jem Crucial® X6 je odgovor: veliko! Ne glede na to, ali prenašate videoposnetke za potovanja brez povezave, organizirate družinske fotografije, sodelujete s sošolci ali se odpravljate na veliko pustolovščino, je Crucial X6 cenovno ugoden in pripravljen, da greste kamor koli že ste.

SSD, ki vas popelje tja, kamor trdi disk ne more.

S hitrostjo do 5,6-krat hitrejšo2 kot večina tradicionalnih trdih diskov vam Crucial X6 omogoča hitro nalaganje in prenašanje datotek ter se vrnete v svoj dan. Za vedno se poslovite od počasnih, krhkih trdih diskov in dolgih časov nalaganja.

Majhen pogon. Ogromna zmogljivost.

Z zmogljivostjo do 4 TB1 vzemite svoje digitalno življenje s seboj. Ogromne knjižnice fotografij, datotek, iger in filmskih zbirk se zdaj lahko spravijo v vaš žep. Crucial X6 tehta manj kot 40 gramov od vaših avtomobilskih ključev.

Pripravljen na vse.

Prenosni SSD X6 je naprava za shranjevanje, ki deluje z večino vsega*: PC, Mac, PS4™, Xbox One, naprave Android in še več6. USB-C pripravljen takoj iz škatle.

 (*USB-A adapter je na voljo posebej.)

Zanesljivost in vzdržljivost sta ključnega pomena.

Crucial X6 je preizkušen, da prenese padec z višine 6,5 čevljev3, in je odporen na udarce, vibracije in ekstremne temperature – ščiti vaše pomembne datoteke, kamor koli greste.

Specifikacije izdelka

SSD SSD – X6

Vmesnik – USB 3.2 Gen-2 (10Gb/s)

Kapaciteta -2TB GB

Faktor oblike – zunanji prenosni

Zaporedno branje – 540 MB/s

Garancija – omejena 3 leta

Dodatne informacije

Znamka

Rok dobave

Garancija

Mere (Š,V,G)