Aqara brezžično daljinsko stikalo H1

38,06 z DDV

Aqara brezžično daljinsko stikalo H1

Na zalogi

Šifra: AQASH-0020 Kategoriji: ,

Opis

Opis:

Zigbee 3.0 protokol: uživajte v prednostih najhitrejše, najstabilnejše in najbolj učinkovite tehnologije pametnega doma. Boljša stabilnost in združljivost (bolj standardiziran protokol), daljša podpora in več funkcij.
Podpora za avtomatizacijo (prek Aqara Home in Apple HomeKit): stikalo lahko zažene avtomatizacijo, preklaplja med pametnimi prizori in spreminja svoje funkcije glede na čas dneva ali druge pogoje. Podprta sta Aqara Home in Apple HomeKit.
Petletna življenjska doba baterije: najdaljša življenjska doba baterije med drugimi izdelki Aqara.
7 nastavljivih dejanj: en klik, dvojni klik, dolg pritisk, hkrati pritisnite 2 gumba.
Prilagodljiva namestitev: 3 Načini namestitve: postavite na vodoravno površino, na priloženo lepljivo blazinico prilepite na ravno površino in privijte namesto obstoječe stenske škatle.
Kakovostna izdelava: uporablja enako zasnovo kot naše vodilno stensko stikalo H1 EU.
Podpora za nastavitev dvosmernega stikala s stenskim stikalom H1 EU: Z združitvijo brezžičnega stikala H1 s stenskim stikalom H1 EU lahko enostavno upravljate iste luči z dveh ali več lokacij, ne da bi morali dodati dodatno ožičenje.

Brezžično daljinsko stikalo Aqara H1 (Double Rocker) je novo brezžično daljinsko stikalo. Podpira en pritisk v načinu hitrega klika in 7 funkcij v večnamenskem načinu, vključno z enim pritiskom levega gumba, enim pritiskom desnega gumba, dvojnim pritiskom levega gumba, dvojnim pritiskom desnega gumba, dolgim ​​pritiskom levega gumba in dolgim ​​pritiskom na desno . Lahko ga postavite ali pritrdite kjer koli v zaprtih prostorih. Deluje tudi s središčem Aqara in drugimi pametnimi napravami Aqara za izvajanje različnih pametnih scen.

Specifikacije:
Model izdelka: WRS-R02
Mere: 85,8 × 86 × 12,5 mm
Brezžični protokol: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4
Delovna temperatura: -10 ° C ~ + 50 ° C
Vlažnost pri obratovanju: 0 ~ 95% RH, brez kondenzacije
Vrsta baterije: CR2450

Dodatne informacije

Znamka

AQARA

Rok dobave

na zalogi

Garancija

12 mesecev

Mere (Š,V,G)